Despre noi

TRASHION este un concept prin care orice lucru aparent nefolositor sau uzat este supus unor modificări care îi dau șansa de a fi folosit în continuare, uneori cu un scop diferit față de cel inițial.

În cazul nostru, selectăm haine purtate pe care le modificăm și le dăm o nouă față. Unele sunt lăsate ca atare, dacă le considerăm deosebite. Alteori folosim resturi de metraje prin care croim de la zero piese nou-nouțe, unicat. În cazul în care ne rămâne destul material și ai nevoie de o altă măsură, ți-o putem croi pe tine. Daca iți place modelul dar am rămas fără materialul original, putem găsi un substitut.

IMPORTANT

Nu dorim sa fim asimilati sau confundati cu alte site-uri care incearca sa foloseasca conceptul de trashion, pe care noi l-am valorificat deja din februarie 2013 si l-am adaptat spatiului online romanesc pentru prima data in aceasta formula. Nu ne deranjeaza initiativa sau preluarea conceptului in sine, care in fond, nici nu ce apartine, dorim doar sa ne diferentiem clar de orice alt site/profil de FB de acest tip pentru a nu ne induce clientii in eroare. Important este de retinut ca aceasta este singura noastra pagina de FB (http://www.facebook.com/pages/Trashion/207813156029852?ref=hl), https://trshn.wordpress.com/ este momentan siteul nostru, iar singura adresa de contact este vindemhainuta@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s